Sidst opdateret:

 dec. 2012

Billederne er taget af Carina De Silva.

 

Hyrdehundetræning

 

 

Efter aftale - ring til mig for at aftale tid.

 

 

OBS.

Al fædsel på stedet er under egen forsikring/ansvar og hvis der skulle ske skader på fårene (eller andre dyr) er det alene hundeejer, der betaler regningen fra dyrlægen. Pga smittefare skal alle bære rengjort fodtøj, hvis de har være i kontakt med andre får inden for 14. dage. Hunden skal på alle tider være i snor på ejendommen når den ikke hyrder og ventende hunde sidder i bilen.

 

Priser:

Hold: 75 kr pr gang - første gang dog kun 50 kr.

Enelektioner: 150 kr for 45 min

 

Efter længere tids overvejelser er jeg nu begyndt at tilbyde begynder træning af hyrdehunde. 

Jeg tager fårenes sikkerhed meget alvorligt og det er fuldstændig på deres præmisser.

Der arbejdes ofte med engelsk kommandoer, men man kan også bruge fløjte kommandoer. Arbejdet med hyrdehunde på får giver et samarbejde med hunden, som ikke kan sammenlignes med noget andet.

Hyrdningen kan  også bruges som problemløsning, hvis hunden evt. hyrder biler, børn eller stresser unødigt op i andre situationer. Vigtigst er det dog, at man får afløb for nogle af hundens naturlige instinkter. Og mange tror fejlagtigt at vækker man ikke disse instinkter, har hunden dem ikke. Dette er en fejltagelse, da det ikke er drift vi snakker om, men instinkt! Altså noget hunden er født med og altid vil have i sig, om vi bruger det eller ej.

Har du interesse i at komme igang med at træne sin hyrdehund og gerne vil lære lidt om, hvilke grund principper, der er indenfor denne form for arbejde med hunden, er du meget velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer. 

 

 

Hilsen

Camilla

Se også siderne om:

Forside

Kenzo

Indi

Dallas

Fårene

Salgsdyr

Hyrdehundetræning

Border Collie omplacering

Galleri

kontakt mig

 

 

adresse: www.Virkelystgaarden.dk/test   mail: camilla@virkelystgaarden.dk